Press Release

Starscope Monokulaari Arvostelut

Mikä on Starscope-monokulaari?

Starscope Monocular on älypuhelimen objektiivi, jota voidaan käyttää myös kaukoputkena älypuhelimesta riippumatta. Tarjoajan mukaan se on yhtä laadukas kuin kalliit kamerajärjestelmät. Teleskooppina käytettynä monokulaarilla voi tarkkailla hyvin kaukana olevia kohteita, joita tuskin näkee paljain silmin. Kun Starscope-monokulaaria käytetään objektiivina, se on yhdistettävä älypuhelimeen. Voit sitten käyttää älypuhelinta kohteiden suurentamiseen ja myös valokuvien ottamiseen niistä. Laitetta käytetään usein lintujen tarkkailuun ja luonnossa yleensä. Koska toimittajan mukaan vesipisarat tai sumu eivät voi vahingoittaa sitä ja siinä on liukumaton kahva, voit käyttää sitä myös ulkona epäröimättä. Valmistajan mukaan kaukoputkessa on jalustakiinnitys erityisen vakaita kuvia varten. (Kaikki/kaikki tämän postauksen linkit ovat affiliate-linkkejä, joista kirjoittaja saa pienen provision tämän tuotteen/palvelun myynnistä, mutta hinta on sinulle sama). Lisätietoja ja alennuksen löydät täältä virallisilta sivuilta!

 

 

dwede

Mitkä ovat Starscope Monocularin laatuominaisuudet?

Starscope Monocular -monokulaarin toimittaja varmistaa, että tietosi ovat turvassa sen verkkosivustolla. Siksi tarjoajan mukaan tilauslomakkeeseen syöttämäsi tiedot siirretään AES 256-bittisen salauksen avulla. Näin estetään kolmansia osapuolia saamasta tietojasi haltuunsa. Salaus on suojattu Comodon, Verisignin, TRUSTen, McAfeen ja Nortonin kautta. Palveluntarjoajan mukaan myös PayPal on varmentanut sivuston. Lisäksi, kun tilaat Starscope Monocularin, saat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos et pidä objektiivista, voit palauttaa sen tarjoajalle kuukauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Huomaa kuitenkin, että takuu on voimassa vain, jos et ole vielä käyttänyt monokulaaria etkä ole avannut sen pakkausta.

 

Starscope Monocular arviointi ja suositus

Starscope-monokulaari eroaa muista objektiiveista siinä, että sitä voidaan käyttää objektiivin lisäksi myös kaukoputkena, ja se on edelleen erittäin laadukas. Jopa 80 kilometrin katseluetäisyydellä – ainakin näin lupaa toimittaja – monokulaari on erityisen kiinnostava luonnon tarkkailuun ja luontokuvaukseen. Starscope-monokulaarin tekniset yksityiskohdat tuskin jättävät valokuvauksen harrastajille toivomisen varaa. Vempaimessa on täysin pinnoitettu, vihreä linssi, jossa on BAK4-prismatyyppi. Näkökenttä on 93 / 914 metriä. Linssi on valmistettu edistyksellisistä polymeereistä, ja suurennusruoho koostuu kymmenkertaisesti täysin pinnoitetuista linsseistä ja HD-lasista. Pää, jossa kaukoputki asetetaan silmään tai kiinnitetään älypuhelimeen, on halkaisijaltaan kolme millimetriä, kun taas toisen pään halkaisija on 44 millimetriä. Kaiken kaikkiaan monokulaari painaa 320 grammaa, sen pituus on 155 millimetriä, leveys 70 millimetriä ja korkeus 44 millimetriä. Näiden tietojen mukaan objektiivin ottaminen helposti mukaan vaelluksille ei siis ole lainkaan ongelma, sillä se ei vie juuri lainkaan tilaa eikä ole raskas kantaa. Toimittajan mukaan musta laite on laadukas, vettähylkivä ja sitä voi käyttää myös sumussa. Näin ollen se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön – myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Lujan otteen varmistamiseksi kahvassa on liukumaton pinnoite. Ulkokäytössä voit käyttää myös sisäänrakennettua kompassia suunnistamiseen. Jotta voit ottaa objektiivilla erityisen vakaita ja heilumattomia kuvia, siinä on myös laadukas jalustakiinnitys. Monokulaari on erittäin mielenkiintoinen vekotin, jota voivat käyttää niin amatöörikuvaajat kuin ihmiset, jotka haluavat lähteä havaintoretkille. Vieraile virallisilla verkkosivuilla nähdäksesi lisää asiakkaiden arvosteluja!

 

Yleistä tietoa linsseistä

Kukaan kameroiden kanssa tekemisissä oleva tuskin voi välttyä objektiivien käsitteeltä. Nykyään objektiivivalikoima on niin suuri, että maallikon voi olla vaikea löytää oikeaa mallia – varsinkin, koska aloittelijat harvoin tietävät, mitä valita. Objektiivia valittaessa ratkaiseva tekijä on polttoväli, mutta myös nopeus. Periaatteessa erotetaan toisistaan seuraavat objektiivityypit:

 1. laajakulmaobjektiivit
 2. kiinteät polttovälit
 3. kalansilmäobjektiivit
 4. teleobjektiivit
 5. vakio kiinteät zoom-objektiivit
 6. matkaobjektiivit
 7. makro-objektiivit
 8. kallistus- ja siirtolinssejä

Useimmat aloittelevat valokuvaajat aloittavat kit-objektiiveilla. Ne ovat zoom-objektiiveja, joiden polttoväli vaihtelee 18 millimetrin laajakulmasta 44 millimetrin kevyeen telezoomiin. Niille on ominaista ennen kaikkea edullinen hinta, ja ne sopivat erinomaisesti myös valokuvauksen opetteluun. Niitä pidetään kuitenkin melko heikkovalovoimaisina, ja niiden automaattitarkennus on hitaampi kuin esimerkiksi tavallisissa zoom-objektiiveissa. Näiden etuna on, että niiden kuvakulma vastaa ihmisen näkökenttää ja aiheuttaa vain vähän vääristymiä. Ne kattavat suurimman osan niistä vaatimuksista, joita valokuvaaja asettaa objektiivilleen, ja ne voidaan yleensä jättää heti kameraan. Kaikissa malleissa ei kuitenkaan ole jatkuvaa valovoimaa. Teleobjektiivi soveltuu lähinnä kaukana olevien kohteiden kuvaamiseen. Siksi ne sopivat erinomaisesti myös luontokuvaukseen sekä urheilukuvaukseen. Starscope Monocular kuuluu myös tähän objektiiviluokkaan, vaikka se ei ole muista teleobjektiiveista poiketen läheskään yhtä kallis eikä paina yhtä paljon. Monokulaareissa yhdistyvät siis teleobjektiivien tärkeimmät edut ja huomattavasti vähemmän haittoja.

On tärkeää kiinnittää huomiota objektiivin nopeuteen, kun ostat objektiivia, sillä nopeat objektiivit mahdollistavat suuren aukon ja automaattitarkennus on nopeampi ja tarkempi. Vaikka haluaisitkin tarkentaa manuaalisesti, voit hyötyä nopeasta objektiivista, sillä kirkkaampi etsinkuva on etu. Myös laajan aukon pitäisi olla sinulle tärkeää objektiivia ostaessasi, sillä se antaa sinulle monia eri vaihtoehtoja valokuvauksessa. Suuren aukon avulla voit esimerkiksi saada aikaan sumean taustatehosteen muotokuvauksessa. Lisäksi hyvä valovoima mahdollistaa kuvaamisen heikossa valaistuksessa nopeammilla suljinajoilla ja pienemmällä ISO-lukumäärällä. Tämä auttaa välttämään kameran tärähtelyä – varsinkin jos työskentelet ilman jalustaa. Objektiiveja pidetään kuitenkin nopeina vain, jos niiden aukko on F2,8, joka ilmoitetaan suhteessa polttoväliin seuraavasti: 1:2.8.

Liikkeiden kompensoimiseksi on myös hyvä käyttää objektiivia, jossa on kuvanvakaaja. Tämän pitäisi mahdollistaa kameran tärinän vähentäminen ja terävien kuvien ottaminen vaikeissa valaistusolosuhteissa. Ihannetapauksessa objektiivisi kuvanvakaaja pystyy pidentämään valotusaikaa jopa viidellä f-stopilla.

Kaikki nämä tiedot eivät tietenkään koske vain kameroiden objektiiveja. Myös älypuhelimen objektiivissa pitäisi olla yhtä hyvät arvot, jotta voit ottaa laadukkaita kuvia.

 

Starscope Monocular arvostelut

Starscope-monokulaari on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa. Siksi on jo olemassa joitakin arvosteluja ja arvioita ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet ja kokeilleet kaukoputkea. Joitakin mielipiteitä on julkaistu myös suoraan virallisen toimittajan verkkosivuilla. Arvostelijat ovat erityisen positiivisia objektiivilla otettavien kuvien laadusta. On jopa käyttäjiä, jotka sanovat, että laatu on verrattavissa laadukkaiden kameraobjektiivien laatuun. Starscope Monocular -objektiivilla otettavat kuvat ovat erittäin teräviä ja selkeitä. Myös Starscope Monocularin pieni koko mainitaan yhä uudelleen, sillä sen ansiosta kaukoputki voidaan ottaa mukaan aina, kun ei ole tilaa laajoille kameravarusteille. Laadukkaisiin kameralaitteisiin verrattuna edullisen hintansa vuoksi käyttäjät eivät myöskään ole yhtä huolissaan objektiivin varastamisesta – ja pienen kokonsa vuoksi sen voi muutenkin ottaa mukaan kaikkialle. Kaukoputkena käytettynä Starscope-monokulaari on arvostelijoiden mukaan myös loistava väline kaukana olevien kohteiden ja tilanteiden katseluun ja havainnointiin. Käy virallisilla verkkosivuilla täällä ja löydä alennettu hinta!

 

Miksi tarvitsen tämän objektiivin?

Starscope-monokulaari toimii paitsi objektiivina myös kaukoputkena. Vaikka ammattikuvaajat tuskin pärjäävät ilman kameralaitteitaan, laite sopii varmasti sinulle, jos haluat aloittaa valokuvaamisen, etsit hyvää vaihtoehtoa kalliille kameralaitteille, pidät matkustamisesta ja luonnon tarkkailusta tai haluat yksinkertaisesti pitää aina mukanasi laadukkaan objektiivin tai kaukoputken, kun olet matkoilla tai ystävien kanssa. Starscope-monokulaarin avulla voit tarkkailla luontoa, ihmisiä, tilanteita, eläimiä tai muita kohteita. Toisaalta voit myös ottaa valokuvia kaukoputkella valtavassa suurennoksessa, jos sinulla on yhteensopiva älypuhelin. Starscope Monocular sopii lähes kaikkiin älypuhelimiin, joten voit käyttää objektiivia kameran korvikkeena. Pienen kokonsa ja kevyen painonsa ansiosta voit myös ottaa sen mukaan kaikkialle – olipa kyse sitten lomasta, vaelluksesta tai löytöretkestä vieraassa maassa.

 

Tätä tuotetta koskevat usein kysytyt kysymykset

   K: Mitä materiaaleja on käytetty Starscope Monocularin valmistuksessa?

   V: Kaukoputki on valmistettu aidosta, korkealaatuisesta optisesta lasista. Aivan kuten kalliissa kameran linssissä, linssissä on useita kerroksia, jotta kuva olisi erityisen kirkas.

   K: Mitä tarkoittaa nimitys BAK4 Prisma?

   V: Lyhenne “BaK” tarkoittaa BaritleichKronia, jota käytetään uusimmissa kiikareissa. Tämä on korkealaatuisin ja halutuin tapa valmistaa yksi- tai kiikariprismoja. Siksi toimittajan mukaan BaritleichKronia käytettiin myös Starscope-monokulaarin valmistuksessa.

   K: Mitä 10-kertainen optinen zoom tarkoittaa?

   V: Lukua 10 käytetään kuvaamaan suurennustehoa. Kun käytät Starscope Monocular -monokulaaria, kohteet näkyvät siis kymmenen kertaa suurempina. Numero 50 puolestaan kuvaa etulinssin halkaisijaa. Mitä suurempi etulinssin halkaisijan luku on, sitä terävämpi ja kirkkaampi kuva on.

   K: Kuinka kestävä Starscope-monokulaari on?

   V: Toimittajan mukaan kaukoputki on erittäin vettähylkivä – vesipisaroiden ei pitäisi pystyä vahingoittamaan sitä. Suojapinnoitteen sanotaan olevan liukumaton. Siksi Starscope-monokulaaria voidaan toimittajan mukaan käyttää myös äärimmäisissä olosuhteissa.

   K: Kaukoputken linssit ovat usein hyvin painavia. Kuinka painava Starscope Monocular on?

   V: Toimittajan mukaan tämän objektiivin erityispiirre on myös se, että se painaa vain 320 grammaa, joten se ei ole koripalloa painavampi.

   K: Mihin kamerajärjestelmään objektiivi sopii?

   V: Starscope Monocular ei sovi millekään kamerajärjestelmälle, vaan älypuhelimelle.

   K: Toimiiko Starscope-monokulaari minkä tahansa älypuhelimen kanssa?

   V: Tarjoajan mukaan objektiivi sopii lähes kaikkiin älypuhelimiin, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Starscope Monocular tarvitsee vain kiinnittää kameraan ja kuvia voi ottaa.

   K: Voiko Starscope Monocularia käyttää myös ilman älypuhelinta?

   V: Starscope Monocular ei ole vain objektiivi, jolla voit ottaa kuvia ja lähikuvia. Voit käyttää sitä myös kaukoputkena pitämällä kapeampaa puolta silmääsi vasten.

 

— Käy virallisilla verkkosivuilla täällä! —

 

Mistä voin ostaa Starscope-monokulaarin?

Voit ostaa Starscope-monokulaarin virallisen toimittajan verkkosivustolta. Löydät myös paljon lisätietoa kaukoputkesta ja siitä, miten Starscope Monocularia käytetään kaukoputkena.

 

Tilauksen yhteydessä valitset ensin, kuinka monta Starscope-monokulaaria haluat ostaa yhteensä. Voit ostaa yhden, kaksi, kolme, neljä tai viisi. Tilausmäärästä riippumatta saat alennuksen, jonka suuruus riippuu tilattujen Starscope-monokulaarien määrästä. Saat prosentuaalisesti suurimman alennuksen, kun ostat viisi kappaletta.

 

Kun olet merkinnyt, kuinka monta Starscope-monokulaaria haluat ostaa, saat yleiskatsauksen kokonaiskustannuksista, jotka sinun on maksettava. Linssin hinnan lisäksi syntyy myös toimituskuluja.

 

Nyt sinulle esitellään maksutavat. Voit valita seuraavista:

 1. PayPal
 2. Raita
 3. viisumi
 4. mastercard
 5. American Express
 6. tutustu

Jatka tilauksen tekemistä klikkaamalla “Checkout”. Nyt voit syöttää tarvittavat tiedot maksua varten sekä laskutus- ja toimitusosoitteesi. Kun tämä on tehty, voit tilata Starscope-monokulaarisi klikkaamalla “Kyllä! Lähetä minulle Starscope(t)!”.

— Osta tämä tuote nyt erikoisalennuksella! —

Starscope Monocular tekniset tiedot

        Voidaan käyttää objektiivina ja kaukoputkena.

        Jopa 80 kilometrin näkyvyys

        Objektiivi: täysin pinnoitettu (FMC), vihreä

        Prisman tyyppi: BAK4

        Näkökenttä: 93 / 914 metriä

        Mitat: (LxMxK): 155 x 70 x 44 millimetriä.

        Paino: 320 grammaa

        Väri: musta

        Materiaali: kehittyneet polymeerit

        Linssin halkaisija: 44 millimetriä

        Ulostuloputken halkaisija: 3 millimetriä

        Silmien välinen etäisyys: 20 millimetriä

        Suurennos: HD-lasi: 10x täysin pinnoitetut linssit ja HD-lasi.

        vettä hylkivä

        voidaan käyttää sumussa

        soveltuu ulkokäyttöön

        päällystetty liukumaton kahva

        sisäänrakennettu kompassi

        jalustakiinnike

Kuka on tuotteen toimittaja?

Quality Performance Limited 377 Valley Rd #1123, Clifton, NJ 07013, Yhdysvallat

Sähköposti: [email protected]

Kotisivu: https://www.monostarscope.com

 

Julkistaminen

Tämä on mainos eikä varsinainen uutisartikkeli, blogi tai kuluttajansuojaa koskeva päivitys. Tämä viesti on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Tiedot eivät ole neuvoja tai ostotarjouksia.

Kaikki tämän tarinan perusteella tehdyt ostokset tehdään omalla vastuullasi. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan, parantamaan tai ehkäisemään mitään sairautta. Ota yhteyttä asiantuntijaneuvojaan / terveydenhuollon ammattilaiseen ennen tällaista ostoa. Kaikki tästä linkistä tehdyt ostot ovat tuotteen myyvän verkkosivuston lopullisten ehtojen alaisia. Tämän julkaisun sisältö ei ota mitään vastuuta suoraan tai välillisesti. Ota yhteyttä suoraan tuotteen myyjään.

Tällä sivustolla kuvattu tarina ja tarinassa kuvattu henkilö eivät ole todellisia uutisia. Pikemminkin tämä tarina perustuu tuloksiin, joita jotkut näitä tuotteita käyttäneet ihmiset ovat saavuttaneet. Tarinassa ja kommenteissa kuvatut tulokset ovat havainnollistavia, eivätkä ne välttämättä vastaa tuloksia, joita sinä saavutat näillä tuotteilla.

 

Affiliate vastuuvapauslauseke

Tämä viesti sisältää affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että kirjoittajatiimi suosittelee tuotteita ja palveluita, joita he ovat itse käyttäneet tai tuntevat hyvin, ja saattavat saada palkkion, jos ostat niitä myös (ilman lisäkustannuksia sinulle).

 

Suosittelun vastuuvapauslauseke

Tällä sivustolla esiintyvät suosittelut on saatu useilla eri tavoilla tuotteidemme ja/tai palveluidemme todellisilta käyttäjiltä. Ne on annettu vapaaehtoisesti, eikä korvausta ole tarjottu tai annettu. Tulokset eivät välttämättä ole tyypillisiä, eikä niitä voida taata.

 

Tavaramerkin vastuuvapauslauseke

Satunnaiset viittauksemme kolmansien osapuolten nimiin, tuotemerkkeihin, tuotteisiin, tavaramerkkeihin ja logoihin eivät millään tavoin ole tarkoitettu ilmaisemaan tai tarkoittamaan lisenssiä, hyväksyntää, liittymistä tai minkäänlaista suhdetta meidän ja kyseisten kolmansien osapuolten omistajien välillä. Pikemminkin kaikki kolmansien osapuolten nimien tai tuotteiden logojen käyttö on vain havainnollistamista varten.

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *